Ekonomicoach.com Johan Nordmyr

Vem är Ekonomicoach.com?

Bakom denna sajt står jag; ekonomen och multi-entreprenören Johan Nordmyr, som oftast har flera järn i elden samtidigt. Efter att jag blev färdig ekonomie magister (med huvudämnet finansiell ekonomi) från Svenska Handelshögskolan i Vasa har jag i huvudsak livnärt mig som egenföretagare, men jag har också varit deltidsanställd inom projekt och/eller på Idrottsgymnasiet som friidrottstränare. Jag elitsatsade på friidrott samtidigt som jag studerande på Hanken. Mina största intressen idrott, business, företagande, placering och investering går som en röd tråd genom mina utbildnings- och jobbval jag har gjort genom åren.

Jag har erfarenhet av att driva egna företag eller fungera som ekonomichef i familjeföretag inom Träning och Friskvårdsbranschen (genom YourCoach), Resebranschen (genom Nordic Training Camp) samt Byggbranschen (genom Byggtjänst Storlund Ab). Jag tycker om strategi- och styrelsearbete, och kan på sikt tänka mig göra det även i andra företag än i de egna – därför har jag också avlagt HHJ-examen (godkänd styrelsemedlem, examinatör: Tammerfors Handelskammare). På fritiden gillar jag också att följa börsen, jag gör aktiva val gällande placeringar och leker börshaj med såväl fundamentala värderingar och teknisk analys.. 🙂

Varför har jag då skapat denna hemsida? Jo, dels för att jag i mitt arbete inom företaget YourCoach (som erbjuder olika typer av må bra – tjänster) upptäcker att det här med privatekonomi är något som en del inte behärskar och med lite justeringar i den så kunde allt fler må bättre! En helt vanlig medelinkomsttagare kan få ut så mycket mer med lite planering, struktur och eftertanke om bara viljan eller intresset finns. En annan kundgrupp som jag riktar mig in på via denna sida är organisationer som vill uppnå högre lönsamhet genom att jobba hälsostrategiskt och det kan jag hjälpa till med via det jag kallar Lönsam Hälsa.  

Hoppas mina tjänster väcker intresse hos dig som privatperson eller i din organisation. Å kom ihåg – även om allt redan nu skulle vara rätt bra så kan det ännu bli mycket bättre!